Rozvoj osobnosti manažera ve vybraném podniku - Opekar, Matěj (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato bakalářská na základě studia odborné české i zahraniční literatury vztahující se k rozvoji osobnosti manažera a k celoživotnímu učení v návaznosti na aktuální trendy na trhu práce, zjišťuje aktuální stav rozvoje osobnosti manažera a porovnává ho s potřebami podřízených pracovníků. Cílem práce je identifikace možností rozvoje vybraného manažera a doporučení možných změn postupů, které by mohly vést k vyšší efektivitě a spokojenosti podřízených. Práce doporučuje vybranou literaturu a absolvování kurzů, na základě zjištěných slabých stránek manažera.
Development of the manager's personality in the selected company
Keywords: Sebevzdělávání; rozvoj osobnosti; manažer; vedení; podřízení; zpětná vazba; řízení; Self-education; personal development; manager; leadership; subordinates; feedback; management