Nové trendy v poptávce cestovního ruchu - solo tourism - Hošinská, Klára (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na nový trend cestovního ruchu - sólo turismus. Hlavním cílem je identifikace specifického segmentu prostřednictvím dotazníkového šetření, řízeného rozhovoru a jiných informačních zdrojů. Součástí je analýza současné poptávky a hodnocení připravenosti podniků. Na základě výzkumného šetření je vytvořen profil účastníka sólo turismu a dále návrh na inovaci produktu / marketingové komunikace dle požadavků tohoto segmentu.
New Trends in Tourism Demand - Solo tourism
Keywords: Nový trend; cestovní ruch; poptávka; sólo turismus; motivace v cestování; výzkum; inovace; marketingová komunikace; New trend; tourism; demand; solo tourism; motivation in travel; research; innovation; marketing comunication