Koncept údržby kolových nakladačů - Jůza, Jan (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou kolových nakladačů a jejich servisem. Kolové nakladače jsou zařazeny do skupin podle jejich charakteristických znaků. Je zde zpracován základní přehled přídavných zařízení nakladačů a popis jejich pracovní činnosti. Závěrečná část se věnuje údržbě konkrétního nakladače. V této části je nakladač představen, popsán a uvádí se zde konkrétní servisní úkony. U vybraných servisních úkonů je uvedeno finanční vyjádření.
Wheel loader maintenance concept
Keywords: Kolový nakladač; údržba; smykem řízený nakladač; Wheel loader; maintenance; skid steer loader