Analýza vybrané značky kvality (Program CzQ): Podporované zaměstnávání - Ryjáčková, Sandra (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce představuje Program Česká kvalita (CzQ), ve kterém je v současné době zařazeno 19 značek kvality. Od roku 2005 je zařazena do Programu CzQ také značka kvality Podporované zaměstnávání. Praktická část práce se věnuje představení značky a její následné analýze, která se opírá o výsledky dotazníkového průzkumu realizovaného na úrovni jednotlivých držitelů, správce značky a ostatních poskytovatelů podporovaného zaměstnávání. V závěrečné části práce je vylíčena současná situace podporovaného zaměstnávání v České republice, její vliv na značku Podporované zaměstnávání a slabé a silné stránky značky.
The Analysis of a Selected Quality Label (Czech Quality Programme): "Supported Employment"
Keywords: kvalita; značky kvality; Program Česká kvalita; sociální politika; osoby se zdravotním postižením; osoby se sociálním znevýhodněním; podporované zaměstnávání; značka Podporované zaměstnávání; quality; quality labels; the Czech Quality Programme; social policy; disabled people; socially disadvantaged people; supported employment; the Quality Label Supported Employment