Ekonomické aspekty krizového managementu - Jochmann, Miloslav (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce shrnuje poznatky a nástroje pro krizové řízení včetně nástrojů včasného varování před nestandardními situacemi v podniku. Poukazuje na nejčastější příčiny krize a na jejich řešení.
Economical Aspects of the Crisis Management
Keywords: turbulentní doba; změna; krizové řízení; tolling; turnaround; SPV; turbulent time; change; crisis management; tolling; turnaround; SPV