Návrh a realizace XY plotru řízeného procesorem Atmel AVR - Kroupa, Bohumil (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce se zabývá konstrukcí a programováním plotru velikosti A5 řízeného jednočipovým mikroprocesorem AVR ATMEL ATmega32L a poháněného krokovými motory. Jako zdroj dat je použit výstupní soubor EXCELLON z programu EAGLE. Plotr umožňuje souřadnicové kreslení a automatické vrtání desek plošných spojů.
Project and realisation of XY plotter controlled with microcontroller Atmel AVR
Keywords: Souřadnicový plotr; Atmel ATmega32; automatická vrtačka DPS; krokový motor; BasCom.; Plotter; Atmel ATmega32; automatic drilling of PCB; stepper motor; BasCom