Návrh herní aplikace pro zjišťování osobnostních profilů uživatelů - Schupke, Jan (Jihočeská univerzita, 2016)
Tématem práce je návrh a implementace počítačové hry, schopné profilovat osobnost hráčů na základě jejich herních akcí. První část práce je věnovaná teorii osobnosti a způsobu profilování obecně. Následuje specifikace požadavků na software a jeho návrh. V závěru je přiložena ukázka výsledků fungování aplikace. Vzhledem k rozsahu tématu je výsledek ve fázi konceptu, a je předpokládané jeho další zpracování.
Design of a Game Application for Profiling Personality Characteristics of Its Users
Keywords: software; hra; osobnost; Big Five; software; game; personality; Big Five