Analýza vnějšího prostředí vybrané neziskové organizace - Růžková, Marie (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit současnou situaci a postavení neziskové organizace na trhu prostřednictvím vybraných analýz vnějšího prostředí. Na základě zjištěných poznatků navrhnout optimální strategii pro zvolenou organizaci k udržení či zlepšení její dosavadní pozice.
Analysis of external environment of the chosen non-profit making organization
Keywords: nezisková organizace; vnější prostředí; strategie; STEP analýza; SWOT analýza; Porterův model; non-profit making organization; external environment; strategy; STEP analysis; SWOT analysis; Porter's model