Podpora produktu jako nástroj marketingového mixu - Novotný, Martin (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce je ve vybrané firmě zhodnotit dosavadní podporu produktu a navrhnout případné možné změny odpovídající vzniklé situaci.
Product promotion as a marketing mix tool
Keywords: marketing; marketingový mix; propagace; umění; kůže; marketing; marketing mix; promotion; art; leather