Připojení měřících sběrnic k PC - Kubeš, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá popisem struktury a vysvětlením komunikace sběrnic I2C a 1-Wire, jejich možné připojení k uživatelskému PC přes konektor RS232 a následnému vyvinutí komunikačních softwarů mezi uživatelským PC a sběrnicemi v programovacím jazyku Visual Basic 6.0, které budou přidány k bakalářské práci na kompaktním disku.
Connection measuring buses to the PC
Keywords: sběrnice; I2C; 1-Wire; Visual Basic; Bus; I2C; 1-Wire; Visual Basic