Vývoj mobilní herní aplikace v prostředí Unity - Grimm, Petr (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem práce je vytvořit 3D multiplatformní hru pro mobilní zařízení. Vývoj probíhá v herním enginu Unity, pomocí objektově orientovaného jazyka C-Sharp. Hra je ve stylu věžovek, kdy hráč musí uchránit poklad.
Development of a multiplatform mobile game application in Unity framework
Keywords: Vývoj; aplikace; Unity; Android; hra; C-sharp; framework; herní engine; development; Unity; Android; game; application; C-sharp; game engine