Komparace současných učebnic českého jazyka pro 2. stupeň ZŠ - Severová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2012)
Tématem bakalářské práce je Komparace současných učebnic českého jazyka pro 2. stupeň základní školy. Práce se bude zabývat porovnáváním současných učebnic českého jazyka užívaných pouze pro 9. ročníky základní školy. Její součástí se stane průzkum mezi studenty a učiteli. Z výsledků budou vyvozeny závěry poukazující na názory obou skupin. Výstupem práce by mělo být závěrečné rozhodnutí, která ze tří zvolených učebnic je nejvíce vyhovující především z pohledu každodenních uživatelů.
Comparison of current textbooks of Czech language for 2nd degree of primary school
Keywords: učebnice; nakladatelství; komparace; průzkum mezi studenty a učiteli; textbooks; publishing house; comparison; research among the students and teachers