Standardy a jejich dopady na restaurační zařízení v Benešově - Klimovičová, Radka (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem této diplomové práce je analýza protikuřáckého standardu v restauračních zařízeních, jak v mezinárodní, tak české dimenzi a komparace se skutkovým stavem ve vybrané lokalitě. Významnou součástí diplomové práce je výzkumné šetření ve městě Benešov.
Standards and their impact on restaurant facilities in Benešov
Keywords: restaurační zařízení; standard; protikuřácký zákon; kuřácká zóna; novela; restaurant facilities; standard; anti-smoking law; smoking zone; novel