Evaluace tréninku sportovní gymnastiky dětí mladšího školního věku v Milevsku - Stejskalová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2021)
Práce se zabývá evaluací tréninku sportovní gymnastiky u dětí mladšího školního věku v Sokole Milevsko. Teoretická část charakterizuje volnočasové aktivity, dále pak organizace, které jsou zaměřené na volnočasové aktivity dětí, zejména organizací T. J. Sokol. Práce také popisuje sportovní gymnastiku. Dále popisuje mladší školní věk, jeho psychický a fyzický vývoj a také prostředí, ve kterém dítě vyrůstá. V neposlední řadě se práce věnuje především vztahem rodičů k volnému času dětí a motivací dětí ke sportu. Praktická část bakalářské práce se zabývá evaluací tréninku sportovní gymnastiky u dětí mladšího školního věku, a to zejména ze tří pohledů. Cílem bakalářské práce je, na základě vybraných faktorů, kterými jsou účast dětí na tréninku, materiální vybavení a finanční podpora, zhodnotit tréninkový proces v oddílu sportovní gymnastiky v Sokole Milevsko.
Evaluation of sports gymnastics training of children of younger school age in Milevsko
Keywords: volný čas; volnočasové aktivity; volnočasové organizace; sportovní gymnastika; mladší školní věk; motivace; leisure; leisure activities; leisure organisations; sports gymnastics; younger school age; motivation