Systém vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci - Šudomová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato diplomová práce nese název Systém vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci. Jejím cílem je analýza systému vzdělávání, identifikace potřeb, návrh změn a doporučení pro zlepšení řízení této oblasti. Diplomová práce je složena ze dvou částí, tj. části teoretické a praktické. V teoretické části jsou sepsány poznatky a informace z dostupných literárních a internetových zdrojů tuzemských i zahraničních autorů vztahujících se k problematice systému vzdělávání zaměstnanců. V praktické části práce jsou zanalyzovány, popsány a zhodnoceny poznatky o systému vzdělávání zaměstnanců ve vybrané společnosti. V závěru praktické části jsou na základě provedené analýzy doporučeny návrhy na zlepšení a zefektivnění této oblasti.
System of education of workers in the selected organization
Keywords: vzdělávání a rozvoj zaměstnanců; systematické vzdělávání; metody vzdělávání; náklady a přínosy vzdělávání; training and development employees; systematic training; training methods; costs and benefits of training