Sex jako výnosná brigáda - moderní způsoby přivýdělku u mladých lidí - Ducháčová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem práce je podat ucelený přehled problematiky zapojení mladých lidí (především z řad studentů) do sexuálního průmyslu. Dává čtenáři možnost nahlédnout do této oblasti a seznámit se s pojmy jako je eskort servis, luxusní prostituce, erotický videochat či pornografie. V praktické části práce zároveň nabízí bližší pohled do života a problémů poskytovatelů takovýchto služeb.
Sex as a lucrative job
Keywords: Sexuální průmysl; eskort servis; luxusní prostituce; erotický videochat; pornografie.; Sex industry; escort services; luxury prostitution; erotic livechat; pornography.