PROMOTION VE FIRMĚ VÝSTAVIŠTĚ ČESKÉ BUDĚJOVICE, A. S. - Chrást, Pavel (Jihočeská univerzita, 2007)
Hlavní cílem diplomové práce je charakterizovat a následně najít způsob k zhodnocení propagace v roce 2005 ve vybrané firmě Výstaviště České Budějovice a.s. Použitá metoda pro zhodnocení efektivnosti propagace porovnává náklady dílčích propagačních činností na jednoho návštěvníka s průměrnou hodnotou návštěvníka. V závěru diplomové práce jsou předloženy návrhy a doporučení, které mají za cíl systémově řešit problém finanční efektivnosti akciové společnosti Výstaviště České Budějovice a prokázat, že segment propagace se významně podílí na celkovém hospodaření akciové společnosti.
Promotion in the firm Výstaviště České Budějovice, a.s.
Keywords: propagace; charakteristika; zhodnocení; promotion; characterize; evaluation