Využití Czech-POINTů při zprostředkování zaměstnání - Hejduková, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce je zaměřena na popsání nového způsobu zprostředkování zaměstnání uchazečům o zaměstnání s využitím Czech - POINTů.V teoretické části jsou rozebírány témata spojená s tímto tématem, praktická část je zaměřena na dotazování uchazečů o zaměstnání, kteří mají osobní zkušenost se zprostředkováním zaměstnání s využitím Czech - POINTů. Pro práci je klíčovým okresem okres Tábor, kde byly data získávána. Dotazníky byly vyplňovány za pomoci kontaktního pracoviště Úřadu práce v Táboře.
Using Czech-POINTs to broker employment
Keywords: Czech - POINT; kontrola docházky nezaměstnaných; práce na černo; zprostředkování zaměstnání; Czech - POINT; attendance of unemployed; undeclared work; employment brokerage