CSR ve strategii nepodnikatelských subjektů - Motejlová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem diplomové práce s názvem ''Společenská odpovědnost ve vybraném nepodnikatelském subjektu'' byla analýza zhodnocení aktivit v oblasti společenské odpovědnosti a analýza zapojení do aktivit CSR a návrh na její ukotvení ve strategii organizace. Analýza byla provedena v Hasičském záchranném sboru Jihočeského Kraje. Toto hodnocení bylo založené na analýze současného stavu podniku a analýze společenské odpovědnosti jako součásti zvyšování efektivity, kvality služeb a vztahů.
Strategy of corporate social responsibility in non-profit subjects
Keywords: společenská odpovědnost; strategie; nepodnikatelské subjekty; aktivity CSR; corporate social responsibility; management strategies; non-profit subjects; activities