Vliv předvedení produktu na preference vybraného segmentu zákazníků - Havelec, David (Jihočeská univerzita, 2015)
Prezentace zkoumá vliv předvedení produktu- počítačového softwaru Microsoft Windows 8.1 a hardwaru Lenovo Yoga a Nokia Lumia na preference studentů vysokých škol při kupování nových zařízení- počítačů, tabletů a chytrých telefonů. Výzkum byl proveden ve spolupráci se společnostmi Microsoft a Lenovo. Během výzkumu bylo osloveno 400 respondentů. Účelem této práce je ukázat, jak může správné prezentace produktu změnit názor potenciálních zákazníků.
Influence of Product Demonstration to the Preferences of the Selected Customer Segment
Keywords: software; hardware; Microsoft; Lenovo; Prezentace produktu; Windows 8.1; studenti; zákazník; software; hardware; Micorosft; Lenovo; product demonstration; Windows 8.1; students; customer