Stanovení pravidel pro sazbu závěrečných prací na PF - Štěrbová, Lada (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce obsahuje souhrn a stanovení pravidel sazby. Čtenář se dozví o náležitostech dokumentu, rozvržení stránek, a formátování textu. Kromě toho i několik nejčastějších chyb v programu Microsoft Word a návodu opravu. V příloze jsou zdrojové kódy. Je určena studentům, kteří chtějí mít kvalitní závěrečnou práci.
Creation of Typografic Rules for Theses at PF
Keywords: stanovení pravidel sazby; determination of type rules