Negativní vliv návykových látek na organismus - Skovajsa, Radko (Jihočeská univerzita, 2015)
V této práci jsem se zaměřil na hodnocení jednotlivých kategorií drog a to především na jejich negativní působení na lidský organismus a provedl jsem návrh systému rozdělení látek, které vyvolávají závislost. Byla použita odborná literatura a časopisy, týkající se tohoto problému.
Negative effect of addictive substances on human organism
Keywords: návykové chování; drogy; zdraví; addictive behaviour-drugs-health