Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v Českém Krumlově - Kambová, Monika (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na poskytované služby cestovního ruchu v Českém Krumlově. Na základě analýzy trhu cestovního ruchu je zmapována a vyhodnocena situace ubytovacích a stravovacích služeb. Dále je v práci přehled o počtu, významu a úrovni zmiňovaných služeb. Nechybí podrobná analýza vybraného ubytovacího zařízení a v závěru práce jsou podány návrhy a doporučení na zlepšení a rozvoj poskytovaných ubytovacích a stravovacích služeb.
The analyse of accomodation and catering services in Český Krumlov
Keywords: cestovní ruch; ubytovací služby; stravovací služby; hotelnictví; gastronomie; hotel; Český Krumlov; tourism; accommodation services; catering services; gastronomy; fooding; hotel; Český Krumlov