Podpora prodeje u vybraného řetězce - Hucl, David (Jihočeská univerzita, 2013)
Předmětem této bakalářské práce na téma "Podpora prodeje u vybraného řetězce" je identifikace nástrojů podpory prodeje, které vybraný řetězec využívá, analýza a porovnání jejich efektivity a navržení vlastního řešení, jak tuto efektivitu zvýšit. Nejdříve byl zpracován literární přehled, jehož cílem bylo získání znalostí o dané problematice marketingové komunikace, konkrétně podpory prodeje. Praktická část byla věnována charakteristice řetězce, identifikaci a hodnocení efektivity jeho stávajících podpor prodeje. Na tomto základě byla řešení navržena. Jejich vhodná aplikace přispěje ke zvýšení spokojenosti zákazníků, která je základem každé úspěšné firmy.
Sales promotion of a chosen retailer
Keywords: podpora prodeje; marketingová komunikace; marketing maloobchodu; efektivita; sales promotion; marketing communication; retail marketing; efficiency