Specifika vývoje mobilní aplikace a cesta k jejich monetizaci - Perzl, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zabývá mobilními aplikacemi a poskytuje přehled toho, co je potřeba splnit proto, aby se potencionální zájemce mohl stát vývojářem iOS aplikací a produkovat aplikace, které mají za úkol generovat zisk. Je zároveň zaměřena na aplikování semántických přístupů v e-commerce.
Specifics of development of mobile application and the way of its monetization
Keywords: mobilní aplikace; iOS; marketing; startup; android; windows phone; sledování seriálů; mobile application; iOS; marketing; startup; android; windows phone; shows tracking