Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti mikroregionu Blanicko-otavský - Talafousová, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce popisuje vybrané území Blanicko - otavského regionu, vymezuje úroveň poskytovaných komerčních služeb v mikroreginou a úroveň cestovního ruchu. Snaží se vymezit předpoklady pro rozvoj komerčních služeb a zvýšení úrovně cestovního ruchu v oblasti. Poskytuje opatření a návrhy na zlepšení.
The assumptions of commercial services development in a chosen area Blanicko-otavský
Keywords: mikroregion; regionální rozvoj; komerční služby; cestovní ruch; microregion; regional development; commercial services; tourism