Úkoly a opatření při úniku čpavku ze stálého objektu - Ublanská, Silvie (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem práce bylo porovnat českobudějovický a jindřichohradecký zimní stadion a možné následky při úniku různých množství čpavku a zjistit, zda informovanost obyvatel žijících v blízkosti těchto objektů je dostatečná.
Duties and action against amonia-escape from fixed object
Keywords: Mimořádná událost; únik čpavku; zimní stadion; ohrožení; informovanost; uncommon event; amonia-escape; ice stadium; exposure; informedness