Vývoj měřicího systému pro bezkontaktní testování relé zabezpečovacího systému - Stránský, Radomír (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce popisuje metodu pro bezkontaktní testování stavů relé zabezpečovacího systému. Dále obsahuje popis použitého měřicího systému a speciálně pro tento účel vyvinutých detektorů. Součástí práce je též programové vybavení, které autor vyvinul pro záznam, analýzu a uchování získaných dat o konkrétním testovaném relé.
Development of measuring system for contactless testing of of the security relay