Odhalování ztrát ve výrobě - Šauerová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem diplomové práce Odhalování ztrát ve výrobě bylo analyzovat současnou výrobu a na základě toho zjistit existující ztráty. Pro odhalení ztrát ve výrobě byly použity tři metody. První z nich bylo pozorování, které se zaměřilo na sklad, lisování a dopravu. Dále byly získány podklady z interní dokumentace a z rozhovorů se zaměstnanci společnosti. Návrhy na zlepšení byly stanoveny tak, aby se daly aplikovat i do praxe a zlepšit tak současnou ekonomickou situaci firmy.
Revelation of the losses in manufacture
Keywords: výroba; ztráty; odhalování ztrát; manufacture; losses; exposure of losses