Analýza druhů a forem cestovního ruchu ve zvolené oblasti - Tábor - Dobeš, Jakub (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce se zabývá cestovním ruchem na Táborsku. Hlavním cílem je provedení analýzy cestovního ruchu v Táboře a okolí. Data získaná z teréního šetření byla použita k návrhům inovací, které spočívají v lepší propagaci. Výsledkem jsou dva produktové balíčky, zaměřené na období vánočních a velikonočních trhů.
The analysis of the Types and Forms of Tourism in the Town Tabor
Keywords: Táborsko; cestovní ruch; turista; návštěvník; respondent; památky; Táborsko; tourism; tourist; visitor; respondent; memories