Stravovací návyky seniorské generace se zaměřením na klienty následné péče. - Šnajdrová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2009)
Má práce se zabývá stravováním seniorů na oddělení následné péče v českobudějovické nemocnici. Zda netrpí dehydratací, malnutricí, obezitou nebo naopak kachexií. U pacientů s diagnózou Diabetes mellitus byl podrobně rozebrán týdenní jídelníček.
Alimentation habit senior generation with intent on client resulting care.
Keywords: Výživa; senior; strava; pacient; Nutrition; senior; food; patient