Možnosti rozvoje malých podniků v okrese Český Krumlov - Širmerová, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza malých podniků v okrese Český Krumlov s následným zaměřením na průzkum možností rozvoje MSP v dané oblasti, hospodářská charakteristika okresu. Pro zpracování práce bylo provedeno dotazníkové šetření, nejprve elektronickou formou (pilotáž), poté formou osobního dotazování. Zívěr práce obsahuje vyhodnocení dat z dotazníku, návrhy vhodných opatření pro rozvoj MSP v okrese Český Krumlov a byly zvoleny vhodné programy podpory MSP na období 2007-2013.
Development opportunities of small enterprises in the district of Český Krumlov
Keywords: malé a střední podnikání (MSP); podnik; podnikání; podpora podnikání; small and medium enterprises (SME); enterprise; entrepreneurship; support of entrepreneurship