Vývoj systému MicroStation používaného při tvorbě návrhu PÚ (od roku 1995 do současnosti) - Petrášek, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na vývoj systému MicroStation od roku 1995 do současnosti, zejména pak na postupné vývojové novinky jednotlivých verzí tohoto systému. Hlavním cílem práce bylo provést jednoduché a přehledné porovnání verzí z různých hledisek, následné využití systému v praxi a také využití v jiných oborech než-li pouze při pozemkových úpravách (železniční infrastruktura, mapy inženýrských sítí, atd.).
Development of MicroStation system used at the creation of proposal land adjustment (since 1995 to present)
Keywords: MicroStation; funkce; pozemkové úpravy; software; DGN.; MicroStation; function; land adjustment; software; DGN.