Uvedení nového produktu na farmaceutický trh. - Brož, Michal (Jihočeská univerzita, 2010)
V této bakalářské práci se zabývám procesem uvedení nového výrobku na farmaceutický trh, a to jak z teoretického, tak i z praktického hlediska. Jedná se o produkt Echinacea 100 + vitamin C společnosti AROMATICA CZ s.r.o. V praktické části pohlížím na problematiku převážně z hlediska 4P. Závěr práce obsahuje zhodnocení postupu uvedení produktu na trh a návrh možných změn.
Introduction of a new product on the pharmaceutical market.
Keywords: marketing; produkt; cena; propagace; distribuce; farmaceutický trh; marketing; product; price; promotion; distribution; pharmaceutical market