iPad v hodinách matematiky se zřetelem na fáze pojmotvorného procesu - Chocholatá, Monika (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem diplomové práce je analýza aplikací, vhodných pro výuku matematiky pomocí mobilních zařízení typu iPad a tablet s operačním systémem Android či Windows. Vybrané aplikace jsou tříděny dle kapitol tematického plánu s ohledem na fáze pojmotvorného procesu. Dále byla realizována výuková hodina s vybranými aplikacemi určenými pro platformu Android.
iPad in math teaching
Keywords: Tablet; iPad; aplikace; matematika; Android; Apple; iOS; Windows; pojmotvorný proces; ICT; Tablet; iPad; applications; mathematics; Android; Apple iOS; Windows; Creation concepts of process; ICT