Návrh hmatače pro měření vzdálenosti od určené roviny. - Rejšek, Roman (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato práce pojednává obecně o způsobech měření zpracované půdy, popisuje jejich rozdělení, funkci i ovládání. Zejména pak řeší problematiku návrhu hmatače pro měření vzdálenosti od předem určené roviny.
Develop a proposal equipment for measuring soil profile from the designated plane.
Keywords: půda; půdní profil; měření; zpracování půdy; soil; soil profile; measure; soil preparation