Analýza činnosti penzionu "U Vítovců" ve vztahu k cestovnímu ruchu - Vítovcová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou činnosti penzionu "U Vítovců" a současného stavu poskytovaných služeb zkoumaného podniku. Součástí práce je analýza současného stavu trhu ubytovacích a stravovacích zařízení ve vymezené oblasti a návrhy a opatření pro zvýšení kvality poskytovaných služeb a zvýšení návštěvnosti v podniku.
Analysis of the hotel U Vítovců activity on the subject of tourism
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; stravovací služby; ubytovací služby; stravovací zařízení; ubytovací zařízení; tourism; tourism services; catering services; accommodation services; catering facilities; accommodation facilities