Multimédia ve firemní praxi - Valeš, Pavel (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá využíváním multimédií ve firemní praxi, která jsou dnes používána v denním provozu každé větší firmy. Hlavním bodem v první části je vymezení pojmu multimédia, popis jednotlivých částí multimédií a následný popis multimediálních technologií, které lze ve firmách využít. Ve druhé části je kladeno za cíl zanalyzovat využití multimédií v konkrétní firmě, zhodnotit jejich stav a následně navrhnout, zrealizovat a vyhodnotit dopad nových technologií, které by měly firmě pomoci.
Multimedia in corporate practice
Keywords: multimédia; multimédia ve firmě; využití multimédií; vnímání multimédií; efektivita multimédií; marketing; komunikace; vzdělávání; učení; interaktivita; multimedia; multimedia in the business; use of multimedia; perception of multimedia; efficieny of multimedia; marketing; communication; education; learning; interactivity