Marketing inovovaných produktů na regionálním trhu potravin - Kudějová, Simona (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce bylo vytvořit a formulovat efektivní postup při zavádění inovovaných produktů na regionální trh potravin při využití nástrojů marketingového mixu. Návrh na nové uplatnění nástrojů marketingového mixu byl zpracován ve více variantách. Produkt společnosti Alimpek, s.r.o., byl vybrán na základě dotazníkového šetření Pečivo 2012. Byl analyzován současný marketingový mix produktu. Byla vytvořena varianta marketingového mixu odpovídající možnostem společnosti a varianta ideálního marketingového mixu pro daný produkt.
Innovative products marketing of regional food market
Keywords: Marketingový mix; pečivo; marketingový výzkum; Marketing mix; pastry; marketing survey