Privátní značky ve vybrané obchodní jednotce - Pařízková, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Moje bakalářská práce je zaměřena na privátní značky ve vybrané maloobchodní jednotce. Hlavním záměrem mé práce bylo provedení marketingového výzkumu privátních značek u dvou maloobchodních jednotek v Českých Budějovicích konkrétně v supermarketu Albert a supermarketu COOP Terno. Před tím, než jsem začala výzkum, jsem si stanovila 6 hypotéz, které jsem pak zkoumala. Výsledky ze supermarketu Albert jsou porovnány s výsledky supermarketu Terno a nakonec jsou navrhnuty několik doporučení pro zlepšení situace.
Private labels in a selected retail unit
Keywords: privátní značky; marketingový výzkum; spotřebitel/zákazník; maloobchodní jednotka; private label; market research; consumer/customer; retail unit