Hodnocení efektivity marketingových kampaní - Houšková, Šárka (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem diplomové práce hodnocení efektivity marketingových kampaní je popsat, analyzovat a pomocí analýzy obalu dat (DEA) vyhodnotit konkrétní kampaně. Práce se zabývá politickými předvolebními kampaněmi konkrétní politické strany.
Evaluation of the effectiveness of marketing campaigns
Keywords: Marketingové kampaně; politické kampaně; analýza obalu dat; DEA; krajské volby; billboardy; plakáty; letáky; komunikace na sociálních sítích; osobní setkání kandidátů s voliči; marketing campaign; political campaign; data envelopment analyst; DEA; regional elections; billboards; posters; leaflets; communication on social networks; personal meetings of candidates with electors