Diagnostika palivové soustavy s přímým vstřikováním - Fau, Petr (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zabývá problematikou diagnostiky palivové soustavy s přímým vstřikováním u zážehového motoru a následné prognózy vývoje stavu a poruch. Jsou zde popsány hlavní části tohoto systému, řídicí systém motoru, doprava paliva a princip činnosti. Následně se zabývá používanými diagnostickými systémy, analýzou výfukových plynů a palubní diagnostikou. Na závěr je provedena sériová a paralelní diagnostika a měření emisí diagnostickým systémem Bosch FSA 740 s vyhodnocením výsledků a následným stanovením budoucího vývoje diagnostikovaného vozidla.
Diagnostics of fuel system with direct injection
Keywords: palivová soustava; přímé vstřikování; zážehový motor; diagnostika; emise; fuel system; direct injection; petrol engine; diagnostics; emissions