Logistické zajištění výroby a distribuce krmných směsí - Růžička, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem diplomové práce bylo analyzovat logistické zajištění výroby a distribuce krmných směsí, jak z hlediska materiálového, tak informačního toku. Tyto procesy byly analyzovány od prvotních nákupů surovin potřebných pro výrobu, až po samotnou distribuci hotových produktů.
Logistical Reinsurance Of Production And A Distribution Of Compound Feedingstuff
Keywords: logistika; krmné směsi; logistický řetězec; distribuce; logistics; compound feedingstuff; logistic chain; distribution