Praktické využití nových metod integrace azylantů a imigrantů - Kubičková, Václava (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce je zaměřena na zjišťování míry integrace u cizinců v rámci kvalitativního výzkumu. Cílem diplomové práce bylo zmapování míry integrace klientů, tedy imigrantů a azylantů v českobudějovickém regionu ve spolupráci s Poradnou pro uprchlíky a migranty při diecézní charitě v Českých Budějovicích.
The Practical Application of the New Methods in Integration of Recognized Refugees and Immigrants
Keywords: azylant; imigrant; integrace; koučování; migrace; poradna pro uprchlíky a migranty; recognized refugees; immigrant; integration; migration; advisory centre for refugees and migrants