Spolupráce v marketingové komunikaci - Vašková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2013)
V dnešní turbulentní době s neustále rostoucí konkurencí hledají společnosti stále nové způsoby, jak oslovit potenciální zákazníky. Proto se toto hledání přesouvá i za hranice společností a firmy se tak spolují a spolupracují na nových možnostech za účelem dosažení společných cílů. Práce analyzuje způsoby spolupráce u advokátní kanceláře a doporučuje návrhy, které povedou ke zlepšení současné úrovně kooperace ve vybraných oblastech a k lepšímu využití ve spolupráci využívaných komunikačních nástrojů.
Cooperation in Marketing Communication
Keywords: Spolupráce; kooperace; marketing; marketingová komunikace; komunikační nástroje; sociální sítě; koučink; Cooperation; Marketing; Marketing communication; Communication tools; Social networks; coaching