Analýza efektivity internetového obchodu - Chuchlová, Martina (Jihočeská univerzita, 2013)
Předmětem této bakalářské práce s názvem ?Analýza efektivity internetového obchodu? je zanalyzování efektivity internetového obchodu www.spodni-pradlo-tiara.cz. Budou vyhledány slabé body, díky nimž prodávající přichází o tržby a navrženy opatření, která by situaci měly zlepšit. Teoretická část je zaměřena na vymezení základních pojmů spojených s obchodováním na internetu, jeho porovnání s kamennými prodejnami a popsání základních pojmů, které byste měli znát, než začnete podnikat. V praktické části je provedena analýza pomocí webové analytiky prostřednictvím Google analytics. Vyhodnocení dotazníkového šetření, které je zaměřeno na spokojenost zákazníků se zkoumaným internetovým obchodem.
The analysis of the Internet market efficiency
Keywords: internetový marketing; internetový obchod; webová analytika; the Internet marketing; the Internet store; the web analytics