Fenomén televize - médium 21. století ? - Strnadová, Renata (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem mé diplomové práce je zmapovat vývoj televize v oblastech technologie, programu a jejího začlenění do společnosti. Dále bych se chtěla zamyslet nad jejím vlivem na společnost, možnými pozitivními i negativními aspekty a pravděpodobným vývojem v budoucnosti. Zmapuji i situaci tohoto vlivného média v jiných zemích, s přihlédnutím na Španělsko.
The Phenomenon of Television - the Medium of 21st century ?
Keywords: televize - média - společnost; television - media - society