Proměny zaměstnanosti ve venkovském prostoru - případová studie Lomnice nad Lužnicí - Šťastná, Adéla (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce popisuje zaměstnanost ve venkovském prostoru. Zaměstnanost je hodnocena na základě studia odborné literatury, statistik, fotodokumentací, rozhovorů s vybranými osobnostmi a zodpovězených dotazníků obyvatel. Práce je zaměřená na okres Jindřichův Hradec, konkrétně na obec Lomnice na Lužnicí.
Changes of employment in rural space - Case study of the Lomnice nad Lužnicí
Keywords: Venkov; zaměstnanost; zemědělství; migrace; doprava; Jindřichův Hradec; Lomnice nad Lužnicí; Countryside; employment; agriculture; migration; traffic; Jindřichův Hradec; Lomnice nad Lužnicí