Využití prvků muzikoterapie u dětí mladšího školního věku - Hudáková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2023)
Ve své práci představuji muzikoterapeutické přístupy a možnosti hudebních a muzikoterapeutických aktivit při práci s dětmi mladšího školního věku a navrhuji konkrétní postupy a aktivity, které lze při práci s dětmi této věkové kategorie využít v běžném životě
Use of Music-Therapy Elements in Children of Younger School Age
Keywords: muzikoterapie; hudba; děti; mladší školní věk; hra; music therapy; music; children; younger school age; play