Využití finančních prostředků z evropských fondů pro oblast školství - Křížková, Iva (Jihočeská univerzita, 2008)
V diplomové práci je na konkrétním příkladu jednoduchým způsobem popsána možnost čerpání finančních prostředků z evropských fondů.
Use of financial sources from European funds for education sphere
Keywords: Strukturální fondy; právní rámec; přidělené prostředky; priority a opatření v OP RLZ; postup a zpracování projektu; obsah žádosti projektu; analýza žádosti; ukázky z monitorovací zprávy; principials of EU; European Social Fond; Operational programme Human Resources Development; Fish-farming school; Monitoring; illustrations of the final result